Welke website wil je bekijken?

Kies uit een van onze websites.

Buiten schilderen

Buitenschilderwerk is in ons natte Nederland echt nodig om uw woning tegen allerlei weersomstandigheden te beschermen. Is uw buitenschilderwerk toe aan vernieuwing, heeft uw dakkapel wat zorg nodig of durft u zelf niet op een ladder. Pelgrim BV ontzorgt u graag voor welke schilderklus dan ook! Pelgrim BV is al meer dan 50 jaar hét schildersbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Wij zorgen ervoor dat uw huis of bedrijf er goed onderhouden en representatief uitziet.

 

Duurzame investering voor de toekomst.

Pelgrim BV luistert goed naar uw wensen en komt met een glasheldere offerte. We werken uitsluitend met de beste materialen en met de nieuwste technieken. De medewerkers van Pelgrim zijn zeer deskundig en beschikken over de vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Voor uw buitenschilderwerk werken wij met de beste materialen en verven. De juiste soort verf zorgt voor lange duurzaamheid, rendement en goede glansbehoud.

 

Opdrachten

Als schildersbedrijf kunnen wij diverse opdrachten en projecten uitvoeren op het gebied van buitenschilderwerk. Wij werken op een professionele wijze tot een gewenst eindresultaat. We hebben altijd voldoende schilders aan het werk om meerdere werken gelijktijdig uit te voeren. Van kleine projecten van een voordeur of een dakraam tot hele bedrijfspanden, we hebben alle materialen in huis om elke klus aan te kunnen pakken. Door zorgvuldig en accuraat te werk te gaan hebben wij in de jaren een breed scala aan opdrachten voor buitenschilderwerk gerealiseerd.

 

Offerte

Voor een scherpe offerte komen we altijd langs om op te meten en de conditie van het hout/ de muren te bekijken zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. En dat op een tijdstip wanneer het u schikt. Mocht u meer informatie over ons willen hebben, bel gerust of kijk verder op onze website.

Vrijblijvende offerte?
    Voeg een foto toe:

    © Copyright 2024: Pelgrim BV | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Branding door Gravity Media