Welke website wil je bekijken?

Kies uit een van onze websites.

Over ons

Wat ooit begonnen is als een verf & behang- en schildersbedrijf aan de Kerkstraat is uitgegroeid tot een winkel met showroom die een totaalconcept voor woninginrichting aanbiedt. Van vloeren, buitenzonwering, verf, gordijnen, behang tot raamdecoratie, wij bieden u een ruime keuze.

Ook staan wij in de wijde omtrek bekend als hét schildersbedrijf. Bedrijven, particulieren, het kantoor aan huis, de zaal in het verpleegtehuis, de praktijk van de dokter of de scholen. Als het om projecten gaat, draaien wij er onze hand niet voor om. Pelgrim BV denkt met u mee!

Historie en toekomst

Marjo en Tonny Pelgrim zijn ruim 50 jaar geleden begonnen als een verf & behang- schildersbedrijf aan de Kerkstraat in Westervoort. Inmiddels is Pelgrim BV uitgegroeid tot een schildersbedrijf met winkel en showroom dat een totaalconcept voor woninginrichting aanbiedt. Ervaren stylisten geven advies, deskundige raam- en vloerspecialisten leggen vloeren en monteren raamdecoratie, gecertificeerde schilders laten hun vakwerk zien. Van deurmat tot zolderraam, alles onder 1 dak!

De P van Pelgrim, passie en professionaliteit!

Tegenwoordig zwaait Maurits Pelgrim de scepter en zien Marjo en Tonny met gepaste trots toe hoe hun zoon het bedrijf succesvol voortzet. Die passie en professionaliteit is Maurits met de spreekwoordelijke paplepel in gegoten. Van jongs af aan werkte hij met veel plezier mee in het bedrijf en heeft hij door studie en ervaring zijn deskundigheid opgebouwd. Stilstand is achteruitgang, dus ook bij Pelgrim BV leren wij elke dag bij, en volgen we de trends en ontwikkelingen op de voet.

Vrijblijvend een offerte?
    Voeg een foto toe:

    © Copyright 2024: Pelgrim BV | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Branding door Gravity Media