Welke website wil je bekijken?

Kies uit een van onze websites.

Zoekt u een schilder voor binnen?

Binnenschilderwerk maakt uw interieur af. Die mooie nieuwe eethoek, dat mooie bankstel, het prachtige schilderij aan de muur. Het valt allemaal in het niet als de muur vergeelt is, bladderende kozijnen in het oog springen of de deur bekrast is door beestenboel of dagelijks gebruik. Een nieuwe verflaag laat uw woning of bedrijf weer stralen. Bent u toe aan een verandering? Geef uw woning dan direct een nieuwe kleur en uw interieur krijgt een nieuwe uitstraling.

 

Goed binnenschilderwerk is mooi om naar te kijken, maar zorgt ook voor de nodige bescherming van uw woning!

Het hele jaar door is binnenschilderwerk mogelijk. De verfspecialisten en stylisten van Pelgrim BV komen graag bij u thuis om uw wensen op te nemen, ook bent u altijd welkom in onze showroom waar u volop keus heeft en u deskundig advies van ons krijgt.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze schilders doen meer dan alleen verven. We nemen graag gedurende het hele proces alle zorg uit handen, zodat u van a tot z wordt voorzien van de beste service van Pelgrim BV. Van de voorbereiding van de ondergrond en het daadwerkelijke schilderwerk tot het opruimen van de rommel na afloop, onze schilders voorzien uw woning of bedrijf van het beste binnenschilderwerk.

 

Erkende vakmannen

Onze ervaren schilders zien wat er moet gebeuren en kijken verder. Is uw dakgoot bijvoorbeeld aan vervanging toe, dan wordt in overleg met u een loodgieter geregeld. Is een kozijn aan vervanging toe, dan wordt onze eigen timmerman ingeschakeld. Kortom de lijnen zijn kort en het vakmanschap van onze medewerkers sluit goed op elkaar aan.

Naast onze jarenlange ervaring en gedegen opleidingen blijven we constant op de hoogte van alle innovaties die zich op gebied van interieurgebied ontwikkelen. Op basis daarvan kan een persoonlijk plan opgesteld worden om tot het gewenste eindresultaat te komen, én uitgevoerd op een dag dat het u het best uitkomt.

Wanneer u meer informatie wilt, misschien een vrijblijvende offerte, wij horen graag van u!

Vrijblijvende offerte?
    Voeg een foto toe:

    © Copyright 2024: Pelgrim BV | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Branding door Gravity Media