Welke website wil je bekijken?

Kies uit een van onze websites.

Winterschilder

Buiten schilderen in de winter is een stuk lastiger omdat bij te lage temperaturen het chemische proces in de verf niet goed werkt. De verf droogt langzaam, waardoor deze niet goed uithardt. Ook bestaat er altijd de kans op regen of andere neerslag. Hierdoor wordt het schilderwerk aangetast, en dan vooral indien de verf nog niet volledig is uitgehard.

 

Najaar

Wat we bij Pelgrim BV vaak wel doen is het ‘winterklaar’ maken van uw huis. Hierdoor wordt uw woning beschermd tegen het winterweer en kan er in het voorjaar verder worden gegaan met het buitenschilderwerk van uw woning. Uw woning ziet er dan toch heel strak en verzorgd uit! Wij werken in de winter dus vaak binnen als winterschilder.

 

Winterschilder

In de periode van november t/m maart is het bijzonder aantrekkelijk om uw schilder-, behang- en/of spuitwerk door ons te laten uitvoeren. Wij werken in deze maanden zo als u wel begrijpt voornamelijk binnen. Juist dan is het voordelig om eens te denken aan de winterschilder. In de wintermaanden maken wij van iedere klus een gunstige deal.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Pelgrim BV als winterschilder, een vrijblijvende offerte of uw woning winterklaar laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen over schilderwerk hebben we een apart telefoonnummer beschikbaar: 026-3117593.

Vrijblijvende offerte?
    Voeg een foto toe:

    © Copyright 2024: Pelgrim BV | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Branding door Gravity Media