Welke website wil je bekijken?

Kies uit een van onze websites.

Wandafwerking

Een mooie wandafwerking is een lust voor het oog. Of je nu een modern interieur hebt, een landelijke romantische stijl of juist een tijdloze uitstraling wilt. Bij elke stijl past een andere wandafwerking. Pelgrim BV levert diverse mogelijkheden van wandafwerking. In onze winkel hebben we een ruime sortering merken op het gebied van behang. Zoveel keuze in dessins en kleuren. Een trend van nu is het fotobehang. Kies eens voor een eye-catcher in de ruimte door één wand te (laten) behangen met een levensgrote print. Er is zoveel mogelijk, van een natuurprint tot een straatbeeld.

Hiernaast behoort glasweefsel ook tot een van de mogelijkheden van wandafwerking. Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins en prints. Het wordt na het opbrengen overgesausd met een hoog kwalitatieve latex. Na droging van het geheel is dit type wandafwerking naadloos en zeer goed reinigbaar. Ook kunt u bij ons terecht voor stukadoorswerk of sierpleister. Alle wanden en plafonds kunnen wij voor u saus- en of behangklaar stuken.

Schilderen, spuiten, stuken of behangen, onze eigen gecertificeerde schilders hebben jaren ervaring in het leveren van goed werk op het gebied van wand- en plafondafwerking. U bent van harte welkom bij ons in de winkel maar we komen ook op aanvraag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij u thuis of voor een project neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvende offerte?
    Voeg een foto toe:

    © Copyright 2024: Pelgrim BV | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Branding door Gravity Media